Naar nieuws

26 juni 2023 Gratis Lasergamen op 15 juli!

Wil jij een onvergetelijke dag vol actie en avontuur beleven? Kom dan naar ons speciale evenement op 15 juli en doe mee met gratis lasergamen! Lasergame Warriors is op zoek naar enthousiaste deelnemers voor het maken van een promotievideo, en jij kunt erbij zijn!

Trek je beste gamegezicht aan en stort je in het lasergame-avontuur op 15 juli van 11:00 tot 18:00 uur. Dit is dé kans om een gratis kinderfeestje, teamuitje of vriendenuitje te beleven, en tegelijkertijd de ster te zijn in onze spetterende promotievideo!

Wat kun je verwachten?

🔫 Spannende lasergame-arena: Verover onze uitdagende arena en laat je skills zien terwijl je rivalen probeert te verslaan. Beleef de adrenalinekick van strategische gevechten en geniet van de nieuwste lasergameapparatuur.

🤩 Gratis deelname: Als deelnemer aan onze promotievideo krijg je de unieke kans om gratis deel te nemen aan het lasergamen. Ervaar de spanning en sensatie zonder kosten!

🎥 Word een ster: We hebben jouw talent nodig om onze geweldige activiteit in de schijnwerpers te zetten. Word de ster van onze promotievideo en maak kans op roem en eeuwige glorie!

🎉 Maak herinneringen: Of je nu een kinderfeestje, teamuitje of vriendenuitje organiseert, ons evenement biedt de perfecte gelegenheid om onvergetelijke herinneringen te creëren. Vorm strategieën, werk samen en beleef een dag vol plezier en gelach.

Mis deze unieke kans niet om gratis lasergame-actie te ervaren en tegelijkertijd deel uit te maken van onze promotievideo. Verzamel je vrienden, verzamel je team en bereid je voor op een epische dag vol spanning en avontuur!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden met deze link. Let op! we hebben niet oneindig plekken, als er geen tijden meer beschikbaar zijn dan zijn we helaas vol.

We zien ernaar uit om jou te verwelkomen bij Lasergame Warriors op 15 juli voor een onvergetelijke dag vol gratis lasergameplezier en actie!

social-pattern social-pattern
Share dit artikel