Jongen speelt lasergamen in Enschede
shape-1

Faq

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen.

shape-4
Algemeen
Wat doen we als het regent?
Lasergame kan zonder problemen met een beetje regen gespeeld worden. Alleen regen is geen reden om een lasergame activiteit te af te lasten. Ouders/begeleiders van kindergroepen kunnen bij ons altijd overdekt zitten. Bij extreem weer met bijvoorbeeld onweer kunnen activiteiten om veiligheidsredenen door ons worden afgelast. De betalingsverplichting zal hierbij komen te vervallen.
Hoe zit het met parkeren?
Op onze beide locaties (Enschede en Oldenzaal) geldt betaald parkeren. De benodigde parkeerkaarten kunnen bij ons gekocht worden voor het vaste tarief van  € 2 per stuk. Mocht je met de taxi komen of afgezet worden, let dan op want inrijden is betalen.
Wat zijn de openingstijden van Lasergame Warriors?
In Enschede kan er doordeweeks tussen 09:00 en 21:00 gespeeld worden en tussen 09:00 en 19:00 in het weekend.
Zijn jullie op alle dagen open?
Ja. Wij zijn elke dag van het jaar geopend (op reservering).
Mag ik zelf eten en drinken meenemen?
Nee. Op locatie zijn meestal ook koffie/thee en frisdranken te koop. Onbeperkt ranja voor de kinderen is bij elk arrangement bij te boeken.
Arrangementen
Kan ik ook ter plekke een arrangement kiezen?
Nee. Dit heeft te maken met de vaak strakke planning bij ons. Het kan namelijk goed zijn dat er al een groep na jullie speelt. Niettemin kun je altijd aan de instructeur vragen of het mogelijk is om nog wat extra heats te spelen.
shape-3
Reserveringen
Moet ik van te voren reserveren?
Ja, bij ons moet je altijd reserveren. Zeker als het gaat om zaterdagen raden wij aan dit zo snel mogelijk te doen omdat dit een drukke dag is die over het algemeen volgeboekt is. Voor het plaatsen van een reservering kun je het beste gebruik maken van de reserveringsformulieren op de site.
Wat als ik met meer of minder mensen kom dan dat ik geboekt heb?
In verband met de beperkte hoeveelheid Laserguns moeten wij van tevoren weten met hoeveel spelers je komt. Mocht je met meer komen dan opgegeven kan het zijn dat we niet genoeg guns hebben voor iedereen. Met minder spelers komen dan opgegeven is toegestaan zolang dit niet meer is dan 2 minder en het totaal aantal spelers niet onder het minimum van 8 komt. In het eerste geval zal er voor elke speler meer dan 2 afgerekend worden. Kom je door afzeggingen niet aan het minimum van 8, dan zal er voor 8 personen worden afgerekend.  
Met hoeveel mensen kan ik Lasergamen?
Wij hanteren een minimum van 8 personen voor elke reservering. Het maximum aan spelers wat tegelijkertijd kan spelen is 14. Natuurlijk is het met een roulatiesysteem wel mogelijk om met grotere groepen te spelen.
Kan ik mijn reservering (kosteloos) annuleren?
Annuleren is beperkt mogelijk. Je boekt bij ons namelijk een veld uitsluitend voor je eigen gezelschap. Op het moment dat een boeking kort voor de boekingsdatum geannuleerd wordt, kunnen wij dat veld niet meer inzetten voor andere groepen/ activiteiten en ondervinden wij op die manier grote financiële schade. Daarom kun je bij ons tot 3 dagen voor de boekingsdatum kosteloos annuleren. Als u de activiteit na deze termijn annuleert zullen wij 100% van het totale bedrag in rekening brengen tot een maximum van 200 euro. Indien een groep niet komt opdagen zonder het te melden, dan brengen wij in alle gevallen het volledige bedrag waarvoor geboekt is, in rekening brengen.    
Betaling
Kan ik een factuur krijgen?
Ja. Vermeld dit even in de boeking of geef het aan bij één van onze instructeurs.
Moet ik gepast betalen?
Ja. Wij hebben over het algemeen geen wisselgeld. Daarom is het raadzaam om gepast geld mee te nemen.
Hoe kan ik betalen?
Bij ons kun je zowel met pin als contant betalen. Als je contant wil betalen, neem dan gepast geld mee. Wij kunnen niet wisselen.