shape-1

Lasergamen Twente

Op zoek naar een mooie plek om te lasergamen in Twente? Kom spelen in onze gloednieuwe outdoor lasergame arena op het Rutbeek in Enschede. Deze is speciaal ontworpen voor outdoor lasergamen met vele leuke obstakels en plekken om je te verstoppen.

Drie kinderen verdedigen de vlag met lasergamen op het Rutbeek
arrow-left
arrow-right

Het leukste kinderfeestje van Twente!

Als je op zoek bent naar een actief kinderfeestje in Twente waar de kids nog maanden over napraten dan gaat er niks boven Lasergamen! De gezonde spanning die de kids voelen voordat het eerste spel begint zorgt altijd voor een hoop voorpret op de weg naar het feestje.

Hoe ver van tevoren moet je aanwezig zijn?

De tijd per arrangement is exclusief uitleg. Om deze reden is het verstandig om altijd 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn voor instructie en voorbereiding. Zo hebben de kids zoveel mogelijk speeltijd!

Ouders zijn ook belangrijk

Wat is nou fijner dan een kinderfeestje waarbij je als ouder gewoon lekker aan de kant kan zitten met een kop koffie? Wij snappen dat. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en kunnen omgaan met grote groepen kinderen van alle leeftijden. Vanaf het moment dat kinderen binnenkomen nemen wij de leiding en begeleiden de kinderen van begin tot eind zodat jij lekker kan ontspannen.

Kinderfeestje met eten!

Maak het kinderfeestje compleet door af te sluiten met een frietje en een snack op locatie. De kosten hiervoor zijn 5 euro per kind incl. saus en onbeperkt limonade tijdens het diner ;). Vink de optie aan tijdens je boeking

shape 6
Daarom Lasergame Warriors!
  • Unieke Outdoor Arena
  • Hypermodern Materiaal
  • Meer dan 15.000 bezoekers per jaar
  • Wij letten op de kids, jij op de koffie ;)
Volg ons ook op Facebook!
shape 7
Kies een

arrangement

Lasergamen doe je in ‘heats’, dit is eigenlijk een andere naam voor spel. Elke heat duurt bij ons 12 minuten. Hiervan zijn 10 minuten pure speeltijd en worden de overige 2 minuten gebruikt om het spel op te starten en af te ronden. Kom je bij ons Lasergamen in Enschede dan moet je van tevoren een aantal heats kiezen. Het kan zijn dat je samen met een andere groep afwisselt en om de beurt een heat speelt. Je hebt dan tussen elke heat ongeveer 10 minuten pauze om even tot rust te komen, wat te drinken en het volgende spel voor te bereiden.

arrow-left
arrow-right